Over Reham Run

Dit jaar organiseert het Dorpsfeest Zaamslag in samenwerking met Reham Makelaars & Taxateurs de zevende editie van de Reham Run op zaterdag 8 juni 2024! Er zijn dit jaar 3 afstanden; de 4,8 of 12 km. De Reham Run start om 13:30 uur. De start en finish zijn op het Plein in Zaamslag ter hoogte van bakkerij Risseeuw.

De inschrijving op het plein sluit een kwartier voor de start van de Reham Run om 13:15 uur, inschrijven kan vanaf 13:00 uur. Op het terrein van VV Zaamslag zijn kleedruimtes aanwezig waar je je kunt omkleden en je spullen kunt neerleggen. Daarnaast is hier voldoende parkeergelegenheid.

NIEUW: REHAM Kids Run

Dit jaar organiseren we naast de originele Reham Run ook de Kids editie, voor alle jonge sportfanaten! De afstand van deze run is 1 km. De Reham Kids Run start om 13:00 uur. De start en finish zijn op het Plein in Zaamslag ter hoogte van bakkerij Risseeuw.

De inschrijving op het plein sluit een kwartier voor de start van de Reham Run om 12:45 uur, inschrijven kan vanaf 12:30 uur. Op het terrein van VV Zaamslag zijn kleedruimtes aanwezig waar je je kunt omkleden en je spullen kunt neerleggen. Daarnaast is hier voldoende parkeergelegenheid.

Ga naar het volledige programma van de Reham Run.

Na de sportieve inspanning is het tijd voor feestelijke ontspanning. Aansluitend is er volop gezelligheid op het Plein!

FacebookTwitterGoogle+Delen